"130 klijenata prebacili smo na cloud
i modernizirali računovodstveni ured."

Računovodstveni ured TENA BE d.o.o. među prvima je implementirao cloud alate u svom svakodnevnom radu. Produktivnost djelatnika je porasla, a klijenti su dobili kvalitetniju uslugu.

Pic
 • Uključite klijente
 • Digitalizirajte
 • Kontrolirajte
 • Budite ispred konkurencije i omogućite svojim klijentima najmodernije alate za njihovo svakodnevno poslovanje. Djelomičnim uključivanjem klijenata u poslovne procese štedi se vrijeme djelatnika računovodstvenog ureda dok se istovremeno klijentu daje pristup njemu potrebnim informacijama kroz prilagođene izvještaje.

 • Digitalizirajte svu dokumentaciju i riješite se registratora. Elektroničkim potpisivanjem izlazne i ulazne dokumentacije zadovoljite potrebu za zakonskim likvidiranjem knjigovodstvenih isprava. U suradnji sa zastupnikom Brother pisača i skenera u mogućnosti smo Vam ponuditi cjelovita rješenja za digitalizaciju.

 • Dovoljno Vam je računalo s pristupom internetu kako biste u bilo kojem trenutku izvršili kontrolu obrade dokumenata ili provjerili knjiženja.

Pokrenite svoje poslovanje:

Informirajte se kako Vam cloud alati mogu
pomoći u svakodnevnom radu.

Cloud

Rješenje za računovodstvo

Prebacite računovodstveni ured i svoje klijente u cloud pomoću CPP rješenja za računovodstvo, financije, robno poslovanje i obračun plaća. Bez početnih troškova, kupnje servera i skupe opreme, cloud usluge ponudite svojim klijentima već danas.

Započnite

Fakturiranje

Brzo i jednostavno

Na jednom mjestu imajte pregled svih kreiranih ponuda uz indikator njihove realizacije i brzo kreiranje računa. Automatski dohvat HNB tečaja olakšava izradu deviznih ponuda i računa. Predloške (memorandume) izlaznih dokumenata u potpunosti prilagodite svojem vizualnom identitetu.

Predujmovi

Osigurajte da Vaši klijenti fakturiraju ispravne račune za predujam i konačne račune. Automatizirajte knjiženje predujmova i konačnih računa nakon realizacije usluge.

Izvodi

RBA, PBZ, ERSTE, HYPO, HPB...

Aktivirajte automatski dnevni prihvat bankarskih izvoda. Klijenti više ne trebaju slati izvode u PDF ili txt formatu jer su transakcije i izvodi svako jutro automatski učitani. Automatizirajte povezivanje otvorenih stavki i knjiženje izvoda.

Mjesta troška

Za detaljnije analize troškova i prihoda otvorite mjesta troška, a kada imate više poslovnica ili različite djelatnosti unutar iste tvrtke, kreirajte dodatne organizacijske jedinice.

Pivot izvještaji

Analiza Vašeg poslovanja

Koristite već pripremljene pivot izvještaje za analizu prodaje, troškova i dobiti ili kreirajte nove izvještaje prilagođene svojim potrebama.

Digitalna arhiva

Arhivirajte ulazne račune

Dokumentima u CPP-u pridružite skenirane originalne ulazne račune kako bi bili centralizirani na jednom mjestu, a dostupni s bilo koje lokacije 24/7/365. Vrste troška i kopiranje prethodnih računa, omogućavaju brzo i precizno evidentiranje dokumentacije.

Javite nam se

Trebate još informacija? Slobodno nam se javite putem chata ili online korisničke podrške. Možete nas i nazvati radnim danom od 9:00 do 14:00 na +385 1 77 77 940.

REST API

Otvoreni smo za povezivanje s drugim cloud rješenjima u cilju automatizacije poslovanja. Primjenjujemo "API FIRST" metodologiju što znači da je razvojnim inženjerima dostupan cjelovit REST API.

Vaš brand,
za Vaše klijente.

CPP je cloud rješenje koje možete vizualno prilagoditi kako bi svojim klijentima ponudili cjelovito rješenje za online računovodstvo, fakturiranje i izvještavanje - u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta na svijetu. Jedini uvjet je pristup internetu.

 • Pristup CPP-u na posebnoj domeni po Vašem izboru
 • Vizualna prilagodba početne stranice za prijavu korisnika
 • Bez kupnje ili najma servera
 • Dostupno za Windows, Linux, Mac OS
 • Automatska besplatna nadogradnja
Započnite

Pogledajte i ostale cloud usluge:

 • Cloud rješenje za robno poslovanje

  Poslovni cloud program za robno poslovanje. Savršeno za veleprodaju. Uključuje više poslovnica i skladišta, devizno poslovanje, servisne naloge i ostale aplikacije. Više o rješenju za robno poslovanje

 • Cloud rješenje za uslužne tvrtke, obrte i udruge

  Prebacite tvrtku na cloud i zaboravite papire. Minimizirajte administraciju, centralizirajte svu dokumentaciju, ubrzajte poslovanje i budite uvijek u toku s financijama. Više o rješenju za tvrtke

 • Računovodstvene i knjigovodstvene usluge u cloudu

  Ukoliko ne koristite usluge knjigovodstvenog servisa ili s trenutnim rješenjem niste zadovoljni, ugovorite cjelovitu online računovodstvenu uslugu uz korištenje CPP-a te zaboravite na knjigovodstvo. Više o računovodstvenim uslugama

 • Obračun plaće i kadrovi u cloudu

  Opustite se uz cloud rješenje za obračun plaća. Centralizirajte podatke o djelatnicima, ugovore i rješenja. Obračunajte, isplatite plaću i predajte JOPPD obrazac brzo i sigurno, gdje god se nalazili. Više o usluzi obračuna plaće

 • Cloud računovodstveni ured

  Prebacite računovodstveni ured i svoje klijente u cloud pomoću CPP rješenja za računovodstvo, financije, robno poslovanje i obračun plaća. Bez početnih troškova i kupnje servera, cloud usluge ponudite svojim klijentima već danas. Više o cloud računovodstvu

Edukacija "Cloud računovodstvo" na poklon

Prijavite se za webinar (online seminar) i saznajte sve o cloud računovodstvu.