Prebacite se na cloud i zaboravite papire.

Minimizirajte administraciju i ubrzajte svoje poslovanje. Vrijeme je da uvedete promjene u svoj život.

740+

tvrtki, obrta i udruga

50.000+

računa mjesečno

70.000+

transakcija mjesečno
Screenshot

Analizirajte uspjeh poslovanja, pratite prodaju i kontrolirajte izdatke.

Budite uvijek u toku s financijama i informirajte se kroz prilagođene grafičke i pivot izvještaje.

"Od samih početaka koristimo CPP kada nam je olakšavao fakturiranje i računovodstvo. Sa sadašnjih 80+ djelatnika daje nam kompletan uvid u financije poslovanja."

Pic Tomislav Car - INFINUM d.o.o.

Pokrenite svoje poslovanje:

pic pic pic pic

Informirajte se kako Vam cloud rješenja mogu
pomoći u svakodnevnom poslovanju.

Cloud

Rješenje za financije

Prebacite svoje poslovanje u cloud pomoću CPP rješenja za financije, računovodstvo, robno poslovanje i obračun plaća. Bez početnih troškova, kupnje servera i skupe opreme, svoje cloud poslovanje možete započeti već danas.

Započnite

Fakturiranje

Brzo i jednostavno

Na jednom mjestu imajte pregled svih kreiranih ponuda uz indikator njihove realizacije i brzo kreiranje računa. Automatski dohvat HNB tečaja olakšava izradu deviznih ponuda i računa. Predloške (memorandume) izlaznih dokumenata u potpunosti prilagodite svojem vizualnom identitetu.

Predujmovi

Koristite račune za predujam kako bi u svakom trenutku imali pregled primljenih predujmova za neizvršene usluge. Po izvršenju usluge jednostavno kreirajte konačan račun.

Banke

RBA, PBZ, ERSTE, HYPO, HPB...

Bez odlaska u internet bankarstvo pretražite transakcije iz svih banaka. U svakom trenutku imajte uvid u rasploživo stanje na svim računima te pregled izvršenih i neizvršenih platnih naloga.

Poslovnice

Izlazne i ulazne dokumente možete jednostavno odvojiti po projektima. Za detaljnije analize troškova i prihoda otvorite mjesta troška, a kada imate više poslovnica ili različite djelatnosti unutar iste tvrtke, kreirajte dodatne organizacijske jedinice.

Pivot izvještaji

Analiza Vašeg poslovanja

Koristite već pripremljene pivot izvještaje za analizu prodaje, troškova i dobiti ili kreirajte nove izvještaje prilagođene svojim potrebama.

Ulazni računi

Digitalna arhiva računa

Dokumentima u CPP-u pridružite skenirane originalne ulazne račune kako bi bili centralizirani na jednom mjestu, a dostupni s bilo koje lokacije 24/7/365. Vrste troška i kopiranje prethodnih računa, omogućavaju brzo i precizno evidentiranje dokumentacije.

Javite nam se

Trebate još informacija? Slobodno nam se javite putem chata ili online korisničke podrške. Možete nas i nazvati radnim danom od 9:00 do 14:00 na +385 1 77 77 940.

REST API

Otvoreni smo za povezivanje s drugim cloud rješenjima u cilju automatizacije poslovanja. Primjenjujemo "API FIRST" metodologiju što znači da je razvojnim inženjerima dostupan cjelovit REST API.

image

Uz Vas,
gdje god se nalazili.

Moderno poslovanje zahtjeva dostupnost financijskim podacima
u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta na svijetu. Jedini uvjet je
pristup internetu.

 • Dostupnost 24h dnevno
 • Bez instalacije na računalo
 • Bez kupnje ili najma servera
 • Dostupno za Windows, Linux, Mac OS
Uvjerite se

Pogledajte i ostale cloud usluge:

 • Cloud rješenje za robno poslovanje

  Poslovni cloud program za robno poslovanje. Savršeno za veleprodaju. Uključuje više poslovnica i skladišta, devizno poslovanje, servisne naloge i ostale aplikacije. Više o rješenju za robno poslovanje

 • Cloud rješenje za uslužne tvrtke, obrte i udruge

  Prebacite tvrtku na cloud i zaboravite papire. Minimizirajte administraciju, centralizirajte svu dokumentaciju, ubrzajte poslovanje i budite uvijek u toku s financijama. Više o rješenju za tvrtke

 • Računovodstvene i knjigovodstvene usluge u cloudu

  Ukoliko ne koristite usluge knjigovodstvenog servisa ili s trenutnim rješenjem niste zadovoljni, ugovorite cjelovitu online računovodstvenu uslugu uz korištenje CPP-a te zaboravite na knjigovodstvo. Više o računovodstvenim uslugama

 • Obračun plaće i kadrovi u cloudu

  Opustite se uz cloud rješenje za obračun plaća. Centralizirajte podatke o djelatnicima, ugovore i rješenja. Obračunajte, isplatite plaću i predajte JOPPD obrazac brzo i sigurno, gdje god se nalazili. Više o usluzi obračuna plaće

 • Cloud računovodstveni ured

  Prebacite računovodstveni ured i svoje klijente u cloud pomoću CPP rješenja za računovodstvo, financije, robno poslovanje i obračun plaća. Bez početnih troškova i kupnje servera, cloud usluge ponudite svojim klijentima već danas. Više o cloud računovodstvu

Besplatna edukacija "Uvod u online poslovanje"

Prijavite se za besplatan webinar (online seminar) i saznajte što je potrebno za online poslovanje.