Rješenje za robno poslovanje

Savršeno za veleprodaju i maloprodaju. Uključuje više poslovnica i skladišta, devizno poslovanje i ostale aplikacije.

* Isprobajte rješenje za robno poslovanje 15 dana bez obaveze

Informirajte se kako Vam cloud rješenja mogu
pomoći u svakodnevnom poslovanju.

Cloud

Rješenje za robno poslovanje

Prebacite svoje poslovanje u cloud pomoću CPP rješenja za robno poslovanje, financije, računovodstvo i obračun plaća. Bez početnih troškova, nabave servera i skupe opreme, svoje cloud poslovanje možete započeti već danas.

Započnite

Fakturiranje

Brzo i jednostavno

Na jednom mjestu imajte pregled svih kreiranih ponuda uz indikator njihove realizacije i brzo kreiranje računa. Automatski dohvat HNB tečaja olakšava izradu deviznih ponuda i računa. Predloške (memorandume) izlaznih dokumenata u potpunosti prilagodite svojem vizualnom identitetu.

Interni dokumenti

Koristite međuskladišnice za prebacivanje robe s jednog na drugo skladište te ostale interne dokumente za korekciju i unos početnog stanja na skladištu.

Primke

Ulazni računi i zaprimanje robe

Brzo zaprimite robu na skladište uz evidenciju zavisnih troškova. Koristite kopiranje postojećih primki i nabavne cjenike dobavljača. Uz automatski izračun prosječne nabavne cijene jednostavno korigirajte budućnu prodajnu cijenu artikala.

Skladište

Prosječna nabavna cijena

Pregledajte stanje artikala na svim skladištima, prosječnu nabavnu cijenu, ukupnu nabavljenu i prodajnu količinu te promet. Uz pametnu pretragu brzo pronađite artikle s niskim stanjem ili serije kojima ističe rok trajanja. Za detaljniju analizu otvorite karticu artikla sa svim promjenama i vezom prema originalnim dokumentima.

Poslovnice

Kada imate više poslovnica ili nekoliko skladišta unutar iste tvrtke, kreirajte dodatne organizacijske jedinice. Svi izlazni, ulazni i interni dokumenti te stanje na skladištu odvojeni su po organizacijskim jedinicama.

Radni nalozi

Iskoristite radne naloge kako biste evidentirali rad koji je u tijeku i rezervirali artikle na skladištu. Radne naloge pratite po statusima, a iz završenog naloga jednostavno kreirajte fakturu.

Cjenici

Redovite i akcijske cijene

Odredite veleprodajne, maloprodajne i nabavne cijene artikala u različitim valutama. Jednostavno možete odredite datum od kojeg se primjenjuje nova cijena ili kratkotrajno sniženje (akcije).

Katalog

Proizvodi i usluge

Kreirajte pregledan katalog proizvoda uz pomoć kategorija s neograničenom hijerarhijom. Iskoristite svojstva kao što su dimenzija i boja ili stvorite vlastita svojstva za opis proizvoda. Varijante istog proizvoda i serije s rokom trajanja dodatno doprinose preglednosti kataloga.

Javite nam se

Trebate još informacija? Slobodno nam se javite putem chata ili online korisničke podrške. Možete nas i nazvati radnim danom od 9:00 do 14:00 na +385 1 77 77 940.

REST API

Otvoreni smo za povezivanje s drugim cloud rješenjima u cilju automatizacije poslovanja. Primjenjujemo "API FIRST" metodologiju što razvojnim inženjerima jamči dostupnost cjelovitog REST API-a.

Screenshot

Katalog proizvoda

Pregledan katalog proizvoda jedan je od najbitnijih temelja uspješnog robnog poslovanja.

Kategorije

Razvrstajte proizvode u kategorije i podkategorije s neograničenom hijerarhijom. Pomoću kategorija odredite osnovne postavke proizvoda.

Varijante proizvoda

Proizvodi često dolaze u više varijanti koje se razliku po veličini, boji ili drugim svojstvima koja sami odredite.

Serije i rok trajanja

Evidentirajte serije istog proizvoda kako biste u svakom trenutku znali količinu artikla kojima ističe rok trajanja.

Prebacite poslovanje u cloud.

Kreirajte svoj korisnički račun:

Isprobajte rješenje za robno poslovanje 15 dana bez obaveze.
image

Uz Vas,
gdje god se nalazili.

Moderno poslovanje zahtjeva dostupnost financijskim podacima
u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta na svijetu. Jedini uvjet je
pristup internetu.

 • Dostupnost 24h dnevno
 • Bez instalacije na računalo
 • Bez kupnje ili najma servera
 • Dostupno za Windows, Linux, Mac OS

Pogledajte i ostale cloud usluge:

 • Cloud rješenje za robno poslovanje

  Poslovni cloud program za robno poslovanje. Savršeno za veleprodaju. Uključuje više poslovnica i skladišta, devizno poslovanje, servisne naloge i ostale aplikacije. Više o rješenju za robno poslovanje

 • Cloud rješenje za uslužne tvrtke, obrte i udruge

  Prebacite tvrtku na cloud i zaboravite papire. Minimizirajte administraciju, centralizirajte svu dokumentaciju, ubrzajte poslovanje i budite uvijek u toku s financijama. Više o rješenju za tvrtke

 • Računovodstvene i knjigovodstvene usluge u cloudu

  Ukoliko ne koristite usluge knjigovodstvenog servisa ili s trenutnim rješenjem niste zadovoljni, ugovorite cjelovitu online računovodstvenu uslugu uz korištenje CPP-a te zaboravite na knjigovodstvo. Više o računovodstvenim uslugama

 • Obračun plaće i kadrovi u cloudu

  Opustite se uz cloud rješenje za obračun plaća. Centralizirajte podatke o djelatnicima, ugovore i rješenja. Obračunajte, isplatite plaću i predajte JOPPD obrazac brzo i sigurno, gdje god se nalazili. Više o usluzi obračuna plaće

 • Cloud računovodstveni ured

  Prebacite računovodstveni ured i svoje klijente u cloud pomoću CPP rješenja za računovodstvo, financije, robno poslovanje i obračun plaća. Bez početnih troškova i kupnje servera, cloud usluge ponudite svojim klijentima već danas. Više o cloud računovodstvu

Besplatna edukacija "Uvod u poslovanje s robom"

Prijavite se za besplatan webinar (online seminar) i saznajte što je potrebno za online poslovanje.